Zsírátültetés vágás és műtéti hegek nélkül

Ma már Magyarországon is elérhető a legtermészetesebb anyaggal történő ajakfeltöltés, ráncfeltöltés, mellnagyobbítás, vádli- vagy fenékformálás. A beavatkozás neve zsírátültetés, amely teljesen természetes hatású, műtéti hegek nélküli és ami azonnal látható eredménnyel és a minimális felépülési idővel jár. Miért megfontolandó bizonyos helyzetekben a zsírátültetés? A legfőbb előnye ennek a műtétnek az, hogy minden vágás és műtéti hegek kialakulása nélkül történik.

Az egész folyamat néhány apró tűszúrással fejti ki hatását, és ezzel együtt formál és egyszerre fiatalít úgy, hogy közben a bőr feszessé válik. A beavatkozás megbízható jellegét az adja, hogy az alapot az ember saját zsírszövetei adják, ezért a feltöltött testrész megjelenése és mozgása teljesen természetes lesz és a mellékhatásoktól sem kell tartani. Itt még említést érdemel, hogy, mivel saját zsírszövetről van szó, ezért idegen anyag nem kerül a szervezetbe.

Pont emiatt nem kell tartani semmilyen allergiás reakciótól, ami sok esetben előfordul a szilikonnal történő mellnagyobbításnál. A zsírátültetés pozitívumai közé lehet sorolni, hogy ez dupla előnnyel is járhat, ugyanis első lépésben a szakemberek leszívják a felesleges zsírt egy adott területről, ahol amúgy is több lehet a kelleténél, amivel aztán felöltenek egy formálni kívánt területet. Minden pácienst érdekel a zsírátültetés menete. Fontos itt kiemelni, hogy ez főként helyi érzéstelenítésben történik, de ha komplexebb műtétről van szó, akkor szükséges az altatás. A procedúra alatt a szakorvosok először leszívják a később felhasználandó saját zsírt egy adott területről, majd azt tisztítás és előkészítés után feltöltik a meghatározott helyre.