Vízadagoló rugalmas házhoz szállítással

A vízhiány fejfájást, koncentráció zavart okozhat, ezért minden munkaadónak jól felfogott érdeke a megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék biztosítása munkavégzés közben is. Egy könnyen kezelhető, professzionális vízadagoló nem csak a védőital törvény szerinti biztosításában segíthet, hanem a dolgozók komfortérzetének növelésében is. Így a legegyszerűbb forró teát biztosítani a dolgozóknak a hideg napokon, míg kánikulában a hideg víz fogyasztását teszi folyamatosan elérhetővé.

A természetes vízigény kielégítésére a tiszta eredetű természetes ásványvíz a legalkalmasabb. Talán kevesen ismerik a lehetőséget, hogy a Szentkirályi ásványvíz is elérhető nem csak palackozott, hanem ballonos víz formájában is. A ballonos víz mellé természetesen vízadagolót is biztosítanak. Vízadagolói bérelhetőek is, és létezik a hideg és meleg vizes változat mellett a szénsavas vízadagoló is. A szükséges ballonos, kifogástalan, prémium minőségű ásványvizet az ország egész területén házhoz szállítással biztosítják. A dolgozók komfortérzetének növelésére ez egy jól bevált és kényelmes módszer.

A kiszállítás zökkenőmentesen működik. A ballonos ásványvíz biztosításával elkerülheti azt is, hogy az üres vizes és egyéb palackok elborítsák az üzemet, hiszen nem keletkezik hulladék, a ballonok folyamatosan elszállításra kerülnek. A házhoz szállítását rugalmasan a partnereik igényeihez igazítják. Választhat, hogy a cserét a hét egy bizonyos napján kéri, vagy a vízfogyasztástól teszi függővé. A ballonos Szentkirályi ásványvíz egy kiváló megoldás a munkahelyeknek, hiszen ásványi anyag összetételének köszönhetően minden egyes pohárral támogatják dolgozóik egészségmegőrzését.