Új családtaggal bővültünk: Hotbet az új cica

Éveken keresztül azt éreztem, hogy hiányzik valami az életemből, ezért úgy döntöttem, hogy örökbefogadom a világ legcukibb cicáját. Kicsi szőrős kislányról van szó, és szemei olyan gyönyörűen csillognak minden alkalommal, amikor ránézek, hogy mindig megmelengeti a szívem. Már első nap tudtam, hogy mindig is erre vágytam, és igazából csak magamra haragudtam, amiért nem tettem meg ezt a lépést sokkal korábban.

Hogyan neveztem el életem cicáját?
Nos, azt tudni kell rólam, hogy nagyon sokáig a HotBet munkatársa voltam, és jelentősen befolyásolta az életem, ugyanis nekik köszönhetően lettem manager a jelenlegi munkahelyemen. Ebből kifolyólag úgy döntöttem, hogy ha már ennek a névnek ekkora szerepe van az életemben, akkor a cicám is HotBet lesz. Jó igazából Bettinek hívom, de a becsületes neve HotBet, így minden alkalommal eszembe jut az is, hogy mennyire szerettem ott dolgozni.


Milyen jellemzői vannak az új tagnak?
A cicus nagyon játékos, mivel még kicsit nagyon szeret játszani és igazán csak makacs, bár ez a cicák esetében nem is olyan meglepő. Nagyon tetszik, hogy mindig kis furfangos, és hogyha szeretne valamit akkor nagyon vékony hangon próbál nyávogni, de mivél még pici, ezt is gyakorolnia kell. Kicsi bundája szőrös és szürke, és komolyan, de komolyan mindig vattacukor illatú.
Nagyon izgultam az első hetekben, hogy mindent jól csináljak, ugyanis fel kellett fognom, hogy most már nem egyedül vagyok a házban, hanem egy társra is leltem, ugyanis HotBet bearanyozza a mindennapjaimat. Nagyon nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy minőségi táplálékot vásároljak neki, és nehogy elfelejtsem beadni neki a kis vitaminjait. Mindenképp egy kihívásnak éltem meg az állattartást, de úgy gondolom, hogy mindenképp megérte meghoznom ezt a döntést.