Továbbfejlesztett hialuronsav kapszula a még jobb eredményért

Az élet természetes velejárója az öregedés, azonban nem mindegy, hogy ez milyen gyorsan zajlik le. Amennyiben a megfelelő tápanyagokkal és hatóanyagokkal támogatjuk a szervezetünket, akkor a test képes a regenerációra és nem kell már 30-40 évesen a szarkalábaktól, ráncoktól és megereszkedett arcbőrtől tartani. Példának okáért, a WTN megújult hialuronsav kapszula terméke nagyban segíthet felvenni a harcot az öregség jeleivel, ugyanis természetes összetevői a szervezet megújulását idézik elő. Az elődjéhez képest, 200 százalékkal több hialuronsavat tartalmaz, így a piac egyik legerősebb összetételű készítményeként, olyan változások érhetőek el általa, mint egyetlen csodakrémmel sem.

Ráadásul az új hialuronsav kapszula már nem kálcium-aszkorbátot tartalmaaz, hanem természetes C-vitamint, amit acerola cseresznyéből nyernek ki. Tudniillik, a natúrvitaminok sokkal könnyebben és nagyobb mennyiségben tudnak hasznosulni, így a termék fejlesztői még látványosabb hatást tudtak elérni az acelora cseresznye révén. Ugyanakkor hialuronsav kapszula további természet által biztosított összetevőket is tartalmaz, amelyekkel még jobban serkenthető a kollagén termelése, valamint az immunrendszer megerősítésében is komoly szerepet játszanak. Ilyen például a szőlőmag kivonat, ami erősíti a C-vitamin hatását és antioxidánsként a szabadgyökök ellen is védelmet nyújt. Továbbá, a hialuronsav kapszula tartalmaz zöld tea kivonatot, ami mérsékelheti a bőr öregedését és gyulladáscsökkentőként is helytáll.

Ellenben arra figyelni kell, hogy valóban az idő múlása látszik-e az arcunkon vagy valamilyen betegség, mert akár a nőgyógyászati problémák is megviselhetik az arcbőrt. Abban az esetben, ha progeszteron hiány, illetve ösztrogéndominancia áll a háttérben, akkor ennek orvoslására is megoldást kell találni, különben a hialuronsav kapszula sem tud segíteni. A WTN webáruház erre is remek természetes alternatívát kínál, a jam gyökér esszencia felhasználásával készült progeszteron krémet, ami vegyszerek és kémiai anyagok nélkül tudja helyreállítani a hormonegyensúlyt. A jam gyökér Mexikóból származó növény, ami képes serkenteni a progeszteron termelést, így a szervezetbe való bejuttatásával hamar változások érhetőek el.

Persze ez attól is függ, hogy milyen más elemekkel együtt visszük be, mert a kísérőanyagok akadályozhatják a felszívódást. Ezért fontos, hogy kizárólag természetes hozzávalókból készült jam gyökér készítményt alkalmazzunk, hiszen így vegyi anyaggal nem terheljük a testünket és a hatóanyag is jobban tud érvényesülni.