Pandora gyűrűk aranyból és ezüstből

A természet, a geometrikus formák és a klasszikus kincsek ihlette elegáns ékszereket csillogó kövekkel, színes zománccal és magával ragadó kristályokkal díszítették. A Pandora gyűrűk kivágott szívformákkal és gyöngyökkel vannak díszítve, így biztosan talál közöttük olyat, aminek örülne a kedvese.

A gyönyörű modellektől az egyszerű darabokig, a nőies dizájn nappalra és estére is megfelelő, sokoldalúságuk miatt pedig egyedi stílust alakíthat ki általuk. Klasszikusak, de mégis modernek, a kerek, 14 karátos arannyal bevont csillogó Pandora gyűrűk, amelyek egy kerek középső kővel rendelkeznek, ezeket pedig briliáns csiszolású, átlátszó cirkónia rátétek veszik körül. A kör belső oldalára a Pandora logó bele van gravírozva.

Klasszikus ajándék lehet egy stílusos anyának, barátnőnek. A kollekciók legújabb tagjai a csillogó szíves pasziánsz Pandora gyűrűk, amelyek középpontja egy szív alakú, átlátszó cirkónia rátét. Párosítsa ezt a modellt más ezüst ékszerekkel, a monokróm megjelenés érdekében, esetleg kombinálja a fémes felületeket, hogy egyedi megjelenést hozzon létre!