Nyerőgépes játékok ingyen a férfibarlangokban

Mancave, magyarul férfibarlang. Lehet, hogy viccesen hangzik a kifejezés első hallásra, de az igazság az, hogy a férfiakba általában bele van kódolva az énidőre való elemi szükség. Minden pasi szokott elvonulni, ha megfigyelitek, csak nem sokuknak adatik meg egy saját kis sarok erre a célra.

Ki ne álmodott volna olyan saját szobáról, mindegy hány éves is legyen, ahol újra kisfiú lehet, mert mindenkiben ott lakik a gyermek. Szükségünk van egy helyre, ami csak a miénk, ahol önmagunk lehetünk. Egy ilyen helyen férfiállatok lehetnénk és meccset nézhetnénk egy ital mellett, hátradőlve? Vagy képregényt olvasgathatnánk, makettezhetnénk, szöszmötölhetnénk a magunk kedvére szabadidőnkben? Igen.

Vannak férfiak, akik telepakolnák szobájukat játszótermi gépekkel. Mert hát kit ne izgatnának nyerőgépes játékok ingyen? Nem pénzért, sorban állva szeretnénk kedvenc gépünkhöz odafurakodni, mint anno az árkádok korában, hanem szabadon, amikor nekünk tetszik. Mi lehetne férfiasabb ennél?

Tévhitek, nem legendák

Minden nő meg merne esküdni, hogy egy pasi, ha lehetne saját szobája, csak arra használná, hogy disznó módjára tespedjen benne. Sosem takarítaná, szellőztetné. Hölgyek, ezek tévhitek! Nézzetek csak jól körül, ha ilyen helyre tévednétek!
Bőrkanapé, autómodellek, sör, neonok, nagyképernyős tévé? Igen. És semmi kosz, nyugi! Csak, mint mondtam, nyerőgépes játékok ingyen.


Kérjétek ki magatoknak!

Ti meg, pasik! Izmosak és pocakosak! Mesteremberek és gémerek! Sörösök és viszkisek! Ne hagyjátok, hogy a büdös eldobált zoknik a férfibarlangok útjába álljanak! Lázadjatok! Ha olyan zúgot szeretnétek, ahol egyedül lehettek a saját gondolataitokkal, mutassátok meg a nőiteknek, hogy méltók vagytok rá, hogy egyetlen szavuk se lehessen! Akkor talán lesznek nyerőgépes játékok ingyen.
Mert ugye, rend a lelke mindennek…