Négyévszakos gumikat is lehet akciósan találni

Vannak olyan oldalak, ahol egyszerűen követheti, hogy jelenleg milyen négyévszakos gumi akciók közül lehet válogatni: https://www.akciosgumi.hu/gumi/szemelyauto-negyevszakos-gumi/. A részletes kereső segítségével nagyon gyorsan megtalálhatjuk a megfelelő abroncsot. A weboldalon igen sok márka megtalálható, így választhatunk Bridgestone, vagy Michelin esetleg Matador abroncsot. Nagyon sok négyévszakos abroncs található itt, így akinek erre van szüksége, most nagyon jó helyen jár. Kevés olyan abroncsértékesítő van Magyarországon, ahol ilyen. széles a kínálat 4 évszakos abroncsból.

 

Az online felületen pillanatok alatt kiválaszthatjuk az abroncsot és ráadásul igen kedvező áron. Régebben nem volt ekkora kereslet a 4 évszakos abroncsokra, de az elmúlt években egyre többen keresik. A nagyobb gyártok az abroncsok területén fejlesztéseket hajtottak végre, így ezzel az abronccsal pénzt is megtakaríthatunk. Nagyon jó alternatíva, ha nem szeretnénk külön nyári és téli abroncsra beruházni. Azonban nem mindenkinek lehet megfelelő megoldás. Kifejezetten azoknak ajánlják, akik évente maximum 10 000 kilométert tesznek meg. A 4 évszakos abroncsokat 150 lóerő felet nem ajánlják.

Ezeket az abroncsokat azoknak ajánlják, akik tényleg nem járnak sokat autóval. Megfelelő lehet egy családnak, akik csak hétvégén a bevásárláshoz használják a családi autót. De jó lehet azoknak is, akik a közeli telekre mennek ki a nyári időszakban. Nagyon kényelmes választás, hiszen így évente nem kell kétszer is gumishoz menni, vagy akár otthon cserélgetni és tárolgatni az abroncsokat. Igen sok előnye van. Az abroncsokat nem kell megvásárolni és a gumicserével kapcsolatos költségekkel sem kell számolni. Manapság már 13-18 collig lehet választani 4 évszakos abroncsot és ebből többféle változat is elérhető. Nem ritka, hogy a kereskedésekben defekttűrő abroncsot is találunk. Ezek az abroncsok olyannyira népszerűek, hogy tesztek is készülnek, így a választás is évről évre könnyebb. Ha rajta van az M+S jelölés az abroncson akkor sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Az abroncsokat akkor érdemes lecserélni, ha a profilmélység leesik 4 mm alá.