Milyen tulajdonságokkal bír a legjobb elektromos robogó?

A városi forgalom egyre „dagályosabbá” válásával párhuzamosan, az emberekben is felébred a környezettudatosságra való törekvés, így az elektromos robogók is egyre nagyobb rivaldafényt kapnak. Milyen jegyekkel kell rendelkeznie annak a járgánynak, ami a legjobb elektromos robogó címre pályázik? Az ideális elektromos robogónak elegendő hatótávolsággal kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfeleljen a mindennapi közlekedési igényeknek.

A legtöbb embernek ez legalább 30-50 km közötti távolságot jelent egyetlen töltéssel. A legjobb elektromos robogó pedig ennél többet tud, hiszen a minőségi modellek 100 km-t is megtesznek.

A legjobb e robogók könnyedén képesek elérni a 45 km/h sebességet, így megfelelve az urbanizált területek sebességi korlátozásoknak. Az üléstől a kormányig, minden tervezési elemnek kényelmesnek kell lennie, hogy a hosszabb utak is élvezetesek legyenek. Az erős fékek, stabil kormányzás és láthatósági elemek (például LED világítás) is nélkülözhetetlenek a legjobb elektromos robogó vonatkozásában.