Mennyibe kerül egy furnéros ajtó ára?

Ezen az oldalon megnézheti, hogy milyen árakon mozognak a furnéros ajtók: https://www.szalafa.hu/furnerozott-belteri-ajtok/. Ezeket az ajtókat akár intarziás ajtónak is titulálhatnánk, hiszen a technológia teljesen ugyanaz. Itt a minták és a formák ugyan egyszerűbbek, de nagyon szép intarziás hatást keltenek. A természetes sokszínűséget kedvelőknek ajánlja a Szalafa a furnéros ajtókat. A furnéros ajtók minden esetben selyemfényű lakkozással készülnek, így a természetes színek nem vesznek el. A furnér száliránya és magának a fának a színe változtatható kereszt vagy akár hosszirányba is. Ha egy furnér ajtón belül több fajta fát használunk fel, akkor még szebbé tehető a végeredmény. A színek tekintetében a Szalafa széles színvilágot kínál, így választhatunk bükk/éger, Bükk/ sötét bükk vagy egyéb színeket is. A dió és a wenge szín mostanában igen divatos

A furnér ajtókat elkészítik üveges változatban is, így attraktív megjelenést kölcsönöznek az ajtóknak. A frízes üveges beltéri ajtóknál a két szélső szerkezetet egy vékonyabb anyag köti össze, amely lehet fa vagy akár üveg is. Ma már nagyon sokan döntenek a fémdekorok mellett. Faanyag választás esetén a szálirányt változtatva különleges hatást érhetünk el. Ha az összekötő anyag üveg, akkor többfajta üveg is a vásárlók rendelkezésére áll. Az edzett vagy ragasztott biztonsági üvegek teljes tárházát kínálja a Szalafa.

Akik még nem tudtak választani, azoknak ajánljuk, hogy tekintsék meg a martmintás beltéri ajtókat, amelyek egyedi marásmintájukkal különlegesek. A tele vagy üvegajtókba gravírozással, bármilyen mintát el lehet készíteni, így csak a képzelet szabhat határt annak, hogy különleges ajtóra tegyünk szert.  A marás mélysége 3-4 mm vagy 2-3 mm lehet. A fa ajtóknál válogathatunk a pácok közül, de akár több pácot is fel lehet használni egy ajtónál. Az üveget tekintve választhatunk víztiszta vagy savazott üveget. Bármilyen ajtót is szeretnénk a Szalafa minden álmunkat valóra váltja.