Estrich betonozás profi munkavállalók segítségével

Bármit építünk a tervezés és a profi minőségű alapanyagok felhasználása adja meg azt az alapot, amire évtizedeken keresztül tudunk támaszkodni. Nem meglepő tehát, hogy az estrich betonozás ennyire felkapott és közkedvelt, hiszen egy olyan jól kidolgozott technológiáról van szó, ami precíz végeredményt biztosít.

A prémium alapanyagok révén garantált a siker. Az estrich-beton.hu weboldalon részletesen megismerkedhetünk az eljárássokkal, amelyek során olyan födémek, aljzatok születnek, amik azonnal burkolhatók. Az estrich betonozás eredményeképpen egy nagy teherbírással rendelkező felületet kapunk. Családi házaknál, ipari létesítményeknél egyaránt alkalmazható ez a megoldás. Választható szálerősítéssel ellátott vagy polisztirol gyöngybeton, amit legtöbb esetben gépészeti szerelvények esetén hasznának térkitöltésre. Az estrich betonozás konténerből is elvégezhető, valamint a több emelet magasságban való munka sem jelent kihívást a gyakorlott szakembereknek.

Bizonyos esetekben a hő- és hangszigetelésre külön figyelni kell, az épületek funkciója esetén. Ez sem okoz problémát, hiszen megfelelő alapanyagok felhasználásával az estrich betonozás könnyedén eléri a célját. A 0-8 vagy 0-4 milliméteres szemcsenagyságrenddel bíró homokos kavicsból, cementből és adalékokból készülő 4 centiméter vastagságban elterített, PE fóliára öntött beton a normál estrich.

A simítás géppel történik, így a felület nagyon egyenletes és jól tömörített lesz. Ezen kívül még választható polisztirol gyöngybeton, valamint zsákos vagy silós, gyárban előrekevert anyag a estrich betonozás kivitelezésére. Az alkalmazott technológiák is eltérhetnek egymástól. Tájékozódjunk széleskörűen, majd válasszunk igényhez mérten.