Bets io a zsebben – a mobilok fénykora

Sokáig csak arról a vitáról hallhatunk, amely a gamerek között izzott, az asztali gép és a konzol játékosok két tábora között. A véget nem érő „harcba” a mobil játékosok is beszálltak az utóbbi időben, ami egyebek mellett a telefonos technológiák rohamos fejlődése hozott magával, illetve az is, hogy egyre több népszerű játék jelenik meg mobil verzióban.

Ha megnézzük, a Bets io minden játékát lehet mobilon keresztül is játszani, amivel olyan lehetőségeket tár a felhasználók elé, amire bizony egyre nagyobb szükség is van. Éppen azért, mert a mobiltelefonok kapacitása és képességei egyre csak növekednek, minőségben is egyre többet tudnak, értelemszerűen a szórakozási lehetőségek terén is egyre nagyobb az igény.

A Bets io szépen ráérzett erre a növekvő igényre, és láthatóan nemcsak arra ügyel, hogy olyan játékokat kínáljon a felhasználóknak, amelyek tökéletesen működnek mobil verzióban, hanem arra is figyel, hogy maga a fő felület, ahonnan válogatni lehet, szintén mobiloptimalizált legyen.
Nemcsak a Bets io figyelt fel a mobiloptimalizálás fontosságára, egyre több platformon szembesülhetünk ezzel a tendenciával, ami mindenképp jó hír, hiszen ki ne vágyna a kényelemre és az egyre könnyebb elérésre.


Mindebben a változásban, fejlődésben nagy szerepe van azoknak a videojáték forgalmazóknak, akik úgy döntöttek, hogy a pc és konzol játék verziók mellett előállnak a mobilos verziókkal is. Magam is kedvelem a játékok ezen formáját, hiszen bármikor ki lehet velük egy kicsit kapcsolódni.

Nem mindig van annyi időm, hogy leüljek az asztali gép elé, és ott több órát is eltöltsek mondjuk játékkal, ez inkább egy-egy szabadabb hétvége során történik meg, viszont a mobil játékokkal, amiket például a Bets io oldalán is el lehet érni, alkalmam nyílik arra is, hogy akár egy negyed órás szünetet tartsak napközben, amit játékkal töltök.