A Széchenyi Kártya előnyei

Egyszerűen igényelhető, kedvező és népszerű – csak néhány jellemző, amely igaz a Széchenyi Kártya vállalkozói hitelekre.

 Segítség, állami támogatással

A jó üzletemberek sajátja, hogy felismerik a lehetőségeket. Ezért is népszerű a körükben a Széchenyi Kártya vállalkozói folyószámlahitel.

Nem most lett kedvelt, hiszen a Széchenyi Kártya már jóval a járvány előtt is nagy segítséget jelentett a vállalkozásoknak. A vészterhes időszakban azonban hatványozottan megmutatkoznak a kedvező tulajdonságai.

Az igénybe vevők a vállalkozói hitelnek köszönhetően bármikor magabiztosan köthetnek új üzletet. Nyugalmat áraszt a tudat, hogy a Széchenyi Kártyával egyszerűen tudnak fizetni. Az is hasznos, hogy a bankkártyával könnyedén lehet költeni a vállalkozói folyószámlahitel által biztosított összegből.

Amelyhez ráadásul most rendkívül alacsony költséggel juthatnak hozzá. A rendelkezésre állásnak nincsenek anyagi vonzatai, kizárólag a felhasznált összeg után kell kamatot fizetni. Az állami támogatásnak köszönhetően az viszont alacsony. Például az átmeneti konstrukciók esetén csupán akár évi 0–0.2%.

A mostani gazdaság helyzet kemény kihívások elé állítja a vállalkozásokat. Sokféle területen lehet szükségük pénzre. Mivel a Széchenyi Kártya folyószámlahitel szabadon felhasználható, bármire költhetik. Akár a növekedés alapját is megteremthetik vele.

A hitel lényeges jellemzője, hogy folyamatosan mentőövet jelenthet. Elég csak feltölteni a keretet, és máris újból fel lehet használni.