200l betonkeverő rendelés: milyen árakra lehet most számítani?

Mindenhol új építkezéseket veszel észre? Kezdődnek a tavaszi felújítások? Már télen megígérted a családodnak, hogy tavasszal neki látsz az autóbeálló, a járda vagy a terasz lebetonozásának, amit már évek óta halogatsz. Itt az alkalom! A jó idővel te is láss munkához!

Az ingatlanod csinosításához elengedhetetlen a friss, jó minőségű beton. A folyamatos ellátottsághoz szükség van egy megbízható betonkeverőre. Kíváncsi vagy, hogy mennyiért szerezhetsz be egy ilyen gépet, mert épp a betonkeverők áraiból nem vagy naprakész?! Olvasd el hasznos útmutatókat és máris tájékozott leszel betonkeverő fronton!

Egy óriási segítség

A világban zajló változásoknak köszönhetően az építőipari alapanyagok, gépek, szolgáltatások árai már évek óta növekvő tendenciát mutatnak. Aki ma építkezésre, felújításra szánja el magát, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Akár magánúton látsz neki a munkálatoknak, akár építőipari vállalkozásod van, egy alapdarabba – mint a betonkeverő – érdemes befektetni, hiszen ez állítja elő az építkezéshez szükséges alapanyagot, rengeteg munkát levéve erről a válladról.

 

Melyiket válasszam?

A betonkeverő kiválasztásánál először azt kell megvizsgálni, hogy állandóan szükséged lesz-e rá, mert például építőiparban dolgozol, vagy csak alkalmanként lesz bekapcsolva, egy-egy kerítésépítés, medencebetonozás során? Az erősebb, nagyobb teljesítményű gépeket tervezték ipari felhasználásra, a kisebbek értelemszerűen a ház körül használhatók. A kisebbek 600 W-tal rendelkeznek, a nagyobbaknak már 1000 W körül mozog a teljesítményük. A teljesítménnyel egyenes arányos a dob kapacitása, hiszen minél nagyobb a dob, annál több anyagot lehet vele megkevertetni, amelynek kivitelezéséről pedig a teljesítmény gondoskodik. Apróbb munkálatok során elég a 80-120 literes, ha több alapanyagra lesz szükségetek, akkor már érdemes egy 180-200 literesben gondolkozni.

Az építőiparban az ár is az első kritériumok egyike. A vásárlói elvárások egy betonkeverővel szemben nem túl bonyolultak: megfelelően tegye a dolgát, működjön még 5-10 év múlva is, tehát, ha lehet csak egyszer kelljen megvásárolni és ha lehet, az ára is pénztárca barát legyen. Éppen ezért a legismertebb gyártók a betonkeverőiket hosszú távra tervezik. A stabil, strapabíró szerkezeteik bírják a sokszor rossz időjárási viszonyokat, a mostoha építkezési körülményeket, erősített vázaik és dobjaik a folyamatos terhelés mellett kitűnően működnek.

Egy jó minőségű, minden igényt kielégítő 200 literes betonkeverőt körülbelül kétszázezer forintért már beszerezhetünk. A nagyobb kapacitású, erősített, nagyobb dobtérfogattal rendelkező gépek 200-500 ezer között mozognak, ezeket már építőipari vállalkozások vásárolják meg leginkább. A betonkeverő gép árakról a Profibarkács weboldalán tájékozódhatsz bővebben.

 

Megrendelés

 

A Profibarkácsnál online megrendelés esetén csak a gép árát kell kiegyenlíteni, hiszen a szállítást a webshop állja. Ha regisztrált vásárlóként teszed a kosaradba a terméket és ProfiClub tag leszel, akkor még olcsóbban juthatsz hozzá a kiszemelt darabhoz.

Indulhat a rendelés és a betonozás? Igen!