Sikeres ESTA vízum igénylés, magyar nyelvű ügyintézés

Bármikor megtörténhet, hogy akár csak néhány napra, rövid vakációzás erejéig, vagy éppen hosszabb időre, például munkavállalás céljából ki szeretnénk utazni az Amerikai Egyesült Államokba. Fontos tudni azonban, hogy minden hasonló esetben kötelezően el kell küldenünk egy úgynevezett ESTA vízum kérelmet, ami tulajdonképpen az USA-ba történő beutazás engedélyezését hivatott elérni. Az Electronic System for Travel Authorization (ESTA) igénylését az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma, a 2009-es év elején életbe lépett fokozott biztonsági előírások okán tette kötelezővé, ezen intézkedést pedig minden vízummentes országból érkező állampolgárnak kötelessége elvégezni.

Tehát, az ESTA vízum igénylése egyszersmind elengedhetetlen, függetlenül attól, hogy milyen céllal és mennyi ideig szeretnénk az Államok területén tartózkodni. Öröm az ürömben, hogy az ESTA vízum kérelmezése valójában nem nagy ördöngösség, csupán egy szabványos kérdőív kitöltését vonja maga után. Tény ugyanakkor az is, hogy ezen egyszerű folyamattal még kicsit sem garantált az igénylés pozitív kimenetele, hiszen könnyedén megtörténhet, hogy például a hiányos angol nyelvtudás miatt elutasítják az vízumkérelmünket.

Éppen ezért, ilyenkor érdemesebb inkább egy valóban hozzáértő partner segítségét kérni. Az ESTA Visa professzionális vízumokkal foglalkozó szervezet olyan online ügynökség, ami minden hazai, magyar ajkú utazóknak hatalmas segítséget kínál a magyar nyelvű vízumigénylés folyamatához. Többek között ezt igazolja a www.estavisa.hu/esta-vizumkerelem/ linken elérhető igénylési űrlap szerkezete is, amelyik hűen tükrözi az ESTA Visa átfogó szolgáltatását

Ezen ügynökség ugyanis nem csupán a beutazáshoz szükséges, kötelező információkat kéri ki, hanem cserébe olyan rendkívüli lehetőségeket is kínál, mint például a vészhelyzeti szolgáltatását, ami mindenkinek lehetővé teszi, hogy sürgősségi eljárással, akár 5 perc alatt is megkaphassa az ESTA vízumot. Fontos szempont ugyanakkor, hogy az ESTA Visa további bónuszokkal is várja a jelentkezőket, mint utazási tippeket biztosít az Amerikai Légitársaság járataival kapcsolatban, illetve ingyenes Nagykövetségi és Konzulátusi Útmutatót is kínál. Tehát tagadhatatlan, hogyha ezen online ügynökség szolgáltatásait választja, akkor garantáltan könnyű és előnyös lesz az Egyesült Államokba való kiutazás. Ráadásul az ESTA Visa a kérelmezés esetleges elutasításakor 100%-os pénz-visszafizetési garanciát is vállal, így Ön valóban biztos lehet a kölcsönös sikerben.