Rezgésemelésre is jók lehetnek az ásványok!

Visszatérő egészségügyi problémákkal küzd? Szeretne mellékhatások nélkül tenni testi és pszichés egészsége érdekében? Gondolt már a gyógyító ásványok használatára? A természetes megoldások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban, hiszen segítségükkel nem csak a testi panaszok enyhíthetőek, de a lelki harmóniát is egyszerűbb megtalálni. De mégis milyen elven működnek az ásványok? Hogyan válasszunk a sokféle típus közül? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

A betegségek alapvetően arra vezethetőek vissza, hogy az egyes szervrendszerek, szervek rezgése nincsen harmóniában egymással. Valahol hasonló ez ahhoz, miként a test egészsége lehetetlen pszichés egészség nélkül, és fordítva. Az ásványok különböző frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki magukból, s így teremtik meg a harmóniát. A szervek egészségtelen rezonanciája gyakran rossz közérzetként vagy különféle betegségekként mutatkozik meg. A negatív gondolatok ténylegesen képesek megbetegíteni, ráadásul egyfajta blokkot képeznek, ami az energiák áramlását akadályozza.

Sokféle ásvány közül válogathatunk, s akár saját magunk is készíthetünk belőlük kiegészítőket. Érdemes ékszerként is viselni az ásványokat, mert jó tulajdonságaik mellett nagyon esztétikusak is. Ha sorra vennénk a leginkább népszerű ásványokat, akkor a hegyikristály minden valószínűség szerint előkelő helyet foglalna el közöttük. Számos jótékony hatásán túl letisztult megjelenése is mindenképpen szót érdemel, hiszen bármely alkalomra és öltözékhez remek választás lehet.

Nem csak kiegészítőként, de például marokkőként is használhatjuk az ásványokat, ilyenkor a kéz reflexzónáin keresztül fejtik ki azok hatásukat. A választáskor a rendelkezésre álló információkon túl megérzéseinkre is érdemes hagyatkozni. Egy kő akkor lehet ideális számunkra, ha kellemes tapintással rendelkezik és elindít bennünk egyfajta gondolatiságot az érintése.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az igényes ásvány ékszerek viselésével tökéletessé varázsolhatjuk megjelenésünket, ami egyébként a magabiztosságra is hatással van.  Ugyan egyes ásvány ékszerek kifejezetten önbizalom erősítésre használatosak, de legyen szó bármilyen ízlésünknek megfelelő kőről, az biztosan jótékonyan hat a saját magunkba vetett hitre. Készíthetünk belőlük nyakláncot, fülbevalót, karkötőt, de a megfelelő alapanyagokkal egészen egyedi medálokat is. Érdemes kihasználni az ásványok testi és lelki harmóniára kifejtett hatását.