Miért működik itthon olyan jól a “lakás pár órára” módszer?

Próbált már szállodában kivenni szobát néhány órára? Ha igen, akkor pontosan tudja, milyen kellemetlen a szituáció, hogy a költségekről már ne is szóljunk. A területen felmerülő keresletre természetesen válaszolt a piac, és ma már lehetőségünk van lakásbérlésre akár néhány óra erejéig is. Nem csak a fővárosban, de vidéki nagyvárosainkban is számos helyen elérhető a szolgáltatás, melyet mind többen választanak fantáziáik kiélésére.

A www.buvohely.com tulajdonosa szerint Magyarországon van csak létjogosultsága ennek, Nyugat- Európában inkább szállodába mennek. S hogy mi az oka ennek? Egyértelműen az árak, de a hazai hozzáállás sem elhanyagolható. Míg nyugaton gond nélkül kifizetik az emberek a szállodai szoba árát akkor is, ha ott mindössze néhány órát terveznek tartózkodni, addig hazánkban egész más az emberek hozzáállása és persze a pénztárca vastagsága is. Nem csak a keresleti oldal más, de a kínálat is, így hiába is érdeklődnénk a szállodákban az iránt, hogy van-e lehetőség egyetlen órára bérelni szobát, a válasz sok esetben elutasító. Ha mégis bevállalja a szolgáltató a dolgot, akkor a helyzet kellemetlenségére és a hátunk mögött összesúgó alkalmazottakra mindenképpen számíthatunk.

 

Ugyan hazánkban sem kirívó eset, ha a párocskák az éjszakát már nem töltik a ház falain belül, de a legtöbben mégis csak azért szeretünk fizetni, amit ténylegesen igénybe is veszünk. Kétségtelen, hogy a házasélet is feldobható az idegen helyszínek felfedezésével, de a tapasztalatok szerint sokan kifejezetten titkos találkáik szervezésére veszik igénybe az apartmanok és az egyetlen órára is bérelhető lakások kínálta lehetőségeket.

A budapesti és ma már vidéki városokban is megtalálható búvóhelyek maximális diszkréciót és mellette természetesen igényes környezetet is biztosítanak. Az igényesség egyébként a bérlők részéről is elvárt, ez biztosítja, hogy a lakások kiváló állapotban maradjanak, és színvonalas környezetként szolgálják az intim együttlétek és a közösen töltött idő minőségét. A „lakás pár órára” módszer egyre többek körében ismert és keresett, népszerűsége pedig tökéletesen megmutatkozik abban, hogy a búvóhelyek száma gombamód szaporodik Magyarországon.