Mi mindenre lehet használni egy hőfólia tükör tekercset?

Az olyan oldalakon, mint a buborekfolia.hu megnézheti, hogy hány különböző célt szolgálhat a hőtükör fólia.  A buborékfólia oldalon számtalan fóliát találunk, amelyek sokszor elengedhetetlenek az építkezések során. Itt érdemes alaposan megnézni a kínálatot, hiszen egy helyről szinte mindent be lehet szerezni. Nem szükséges több cégtől, sokkal magasabb szállítási költség mellett megrendelni a szükséges termékeket, hiszen itt minden egy helyen elérhető bárki számára.

 

A Buborékos hőtükör fólia a magasfokú hőmérséklet ingadozásnak is ellenáll, így az építőiparban a tetők szigeteléséhez, az aljzat szigeteléséhez és a padlófűtések kiépítésénél is alkalmazható. A vegyszeresen tisztítható fólia metalizált UV álló rétegből, 2 réteg műanyag buborékos fóliából és párazáró fóliából áll. A fólia toldását érdemes 10 centiméteres ráhagyással felhelyezni.

Ha csomagolóanyagként kívánjuk felhasználni, annak is tökéletes. A cégtől rendelhetünk buborékos tasakot is ebből a fóliából hiszen a hőtükör fólia záró rétege metalizált és fényérzékeny anyagok csomagolására kiválóan alkalmazható.  A 10 méter hosszú és 120 cm széles tekercs extra erős 125 g/m2 vastagságú fóliát rejt. A légbuborékok átmérője 1 cm és -40 Celsius fok és +60 Celsius fok közötti hőmérséklettartományban felhasználható. A kiváló hőszigetelő anyaqot igen sokan keresik, így érdemes most megvásárolni a szükséges mennyiséget.

 

A párazáró építési fólia 4×25 méteres tekercsben kapható és az anyag vastagsága 90 mikron. A víz és párazáró fólia professzionális hőszigetelésnél, padlófűtések kiiépítésénél használatos. Aljzatbeton készítésekor magát az aljzatot érdemes letakarni a párazáró fóliával így a cementlé és a víz elfolyását meg lehet akadályozni. Az anyagot. 10 cm-es átfedéssel bármikor lehet toldani, így bármekkora felületet le lehet vele takarni. Szimplán takarásra és. porvédelemre is alkalmazható ez a sokrétű fólia. A hővisszaverő fólia, hőtükör fólia 1,2×50 méteres tekercsekben kapható. Az anyagvastagsága. 65 g/m2. Többen Isoflex ALU-PZ. fóliaként vagy párazáró hőfóliaként ismerik. Beltéren burkolatok mögé szokták leggyakrabban elhelyezni. A lég- és párazáró fólia egy hőtükrös réteget alkot így csökken ti a kiáramló hőveszteséget.