Mérőszalag

A mérőszalagok használata a kivitelezési munkák során megkérdőjelezhetetlen. Weboldalunkon a hagyományos kézi mérőszalagok mellett olyan speciális típusokat is talál, mely a műhelyfelszerelések ideális kiegészítője lehet.

A hagyományos kézi mérőszalagjaink mind masszív házban érhető el. Jellemzően 3, 5 és 8 méteres hosszban kapható, a szalag anyaga acél, fehér vagy sárga lakk bevonattal van ellátva. Az ettől hosszabb szalagok már keretes változatban kaphatók. A keretes mérőszalagok hossza 30, 50 és 100 méter. Itt kérhető üvegszálas és acél kivitelben. Az üvegszálas kedvezőbb áron érhető el, ennek oka, hogy tartósság szempontjából az acél magú mérőszalag jobban bírja.

Speciális mérőszalagok között megtalálható a hedue öntapadós mérőszalagja, mely ideális minden olyan helyen, ahol a milliméter skála utólagos elhelyezésre van szükség. Az öntapadós mérőszalag 13 milliméter széles, jól látható fekete méretkiosztással kapható. A hátulján egy erős öntapadós ragasztóval van ellátva, ennek köszönhetően a legtöbb felületen megtapad, legyen az fém, alumínium, fa, üveg, műanyag. Fontos, hogy a ragasztás előtt a felületet portalanítani és zsírtalanítani szükséges.

Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy melyik mérőszalag lenne ideális az Ön számára, keresse a MűszerGuru.hu ügyfélszolgálatát!