Mennyibe kerül csomagot küldeni Németországba?

Tudtad, hogy a csomagküldést külföldre akár online is elintézheted, és még a postára sem kell cipekedned a feladni kívánt csomaggal? A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre több magyar honfitársunk választja a külföldi munkavállalást, oktatást, így egy itthonról érkezett csomag igazán szívmelengető lehet a távollét alatt. Nem csak magánszemélyként, hanem webáruház tulajdonosként is érdemes tájékozódni arról, hogy milyen áron lehet csomagot küldeni határainkon túlra.

 

Németország különösen kedvelt célterület, és az ott élők szívesen igénybe veszik a magyar webshopok szolgáltatásait. Ennek megfelelően mind több áruház vállalja a külföldre szállítást, de magánszemélyként sincs ez másként. Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen áron küldhetnél csomagot Németországba, akkor pár percen belül megtudhatod a csomagnet.hu weboldalán.

Az informálódáshoz és a csomagfeladáshoz még regisztráció sem szükséges, de ez utóbbi kifejezetten hasznos lehet, ha mindig szeretnéd tudni, hogy éppen hol jár a csomag. Egyszerűen összehasonlíthatod, hogy a csomagküldő cégek a csomag paramétereinek megfelelően mennyiért vállalják a számítást, így egyénre szabva választhatod ki a leginkább megfelelő megoldást.

 

A háztól házig szállítás nem csak elfoglalt emberek számára lehet kényelmes, hanem tulajdonképpen bárkinek, akinek fontos az ideje. A fizetést akár online is elintézheted bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással. Ha a DPD mellett teszed le a voksod, akkor 3-5 nap alatt érkezik célba csomagod, de ha a TNT légi szállítást választod, úgy Európán belül, tehát Németországba is egy napon belül eljut az.

 

Ne feledkezz meg a pontos címzésről, és ha a kapucsengőn esetleg más név van kiírva, akkor ezt jelezd, hiszen ezzel a kézbesítést könnyítheted meg. Nem csak külföldi csomagküldés esetén használhatod ki az online tér kényelmét, hanem akkor is, ha határainkon belülre szeretnél csomagot eljuttatni. Céges partnerként akár kedvezményes szerződési feltételek is kialakíthatók, ezzel előmozdítva webáruházad eredményesebb működését. Az európai célpontok közelebb vannak, mint gondolnád, és bár költségesebb a külföldi szállítás a belföldinél, de a megbízhatóság és a gyorsaság gyakran többet érnek ennél.