Lakástakarék kalkulátor: számolja ki saját maga mi éri meg

A technológiák fejlődésével ma már egyáltalán nem szükséges első lépésként a bankfiókokat megcélozni, ha lakástakarék szerződést szeretnénk kötni és több információra van szükségünk. A lakástakarék kalkulátorok segítenek eldönteni, hogy konkrétan melyik pénzintézet által kínált lehetőség a legjobb nekünk. Ezzel a lakástakarék kalkulátorral  igényei szerint kiszámolhatja, hogy milyen lehetőségek közül válogathat.

A kalkulátornál a szerződéses összeget vagy a havi díjat szükséges megadni, emellett a futamidőt kell jelölni és azt, hogy szeretnénk-e igénybe venni a lakástakarék mellé jelzáloghitel felvételi lehetőséget. Maximálisan 5 db szerződést lehet kérni, amely egy 5 tagú család esetében 5 x 72 000 Forint állami támogatást jelent egy évben. 4,5,6,8 valamint 10 éves futamidővel lehet kalkulálni lakástakarék szerződésenként. Maximális 20 000 Forint befizetése mellett a szerződéses összeg 3 200 000 forint. Amennyiben 4 évre választjuk ki a futamidőt és igénylünk mellé jelzáloghitelt, úgy 5 szerződés esetén a legjobb ajánlatot a Fundamenta adja, hiszen összesen 4 év múlva a lakáscél megvalósításához 1302756 Ft lakásra elkölthet összeget és 1897244 Ft hitelt ad. A számlanyitási díj ebben az esetben 3200 forint, amely a szerződéses összeg 1%-a.

 

A lakástakarék kalkulátor oldalán lehetőségünk nyílik szakértő segítségét is kérni. A megfelelő űrlapon pár perc alatt megadhatjuk elérhetőségeinket, amelyen keresztül a legrövidebb időn belül felveszik velünk a kapcsolatot. Azok, akik személyre szabott megoldásokat keresnek, mindenben segítséget kaphatnak, hiszen az ország egész területén készségesen állnak az ügyfelek rendelkezésére a pénzügyi szakértők. A szakértők segítenek kiválasztani a megfelelő lakástakarék szerződési lehetőséget, hiszen pontosan tudják, hogy éppen hol van számlanyitási akció. Arra is választ tudnak adni, hogy hol érhető el leggyorsabban a kitűzött lakáscél. Napi szinten figyelik a szolgáltatókat, ezért mindig a legfrissebb információkkal rendelkeznek. Személyre szabott tanácsadást bármikor lehet kérni az űrlap segítségével. Az ingyen elérhető szolgáltatást mindenkinek érdemes szem előtt tartania, hiszen a lakáscél eléréséhez mindig a legjobb szerződést érdemes megkötni.