Kihez érdemes fordulnom, ha üvegezésre van szükségem Budapesten?

Az uvegezes.info-hoz hasonló oldalakon több segítséget is kaphat ahhoz, hogy mi szerint érdemes nyílászáró és üveg javítást választani. Lakossági ügyfeleknek és közületeknek is vállalja üvegezési munkálatok végzését az üveges gyorsszolgálat. Budapest területén helyszíni kiszállást vállalnak és a felmérés teljesen ingyenes. Garanciával és rövid határidővel végzik el a szükséges javítási munkálatokat, így biztosan számíthatunk rájuk. Zotya üveges kirakatok, ajtók, ablakok, erkélyek, portálok üvegezésének teljes cseréjében is segítséget nyújthat. Emellett számíthatunk rá akkor is, ha katedrál üvegről vagy hőszigetelt üvegről van szó. Akik szeretnék pontosan tudni, hogy mekkora költséggel számoljanak a javítás során, azoknak érdemes emailben átküldeniük a fényképet a törött üvegfelületről és a törött rész pontos méretét.

Ezután az üveges már értékelhető árajánlatot tud küldeni. A fényképpel együtt az üveg körülírása is fontos, hiszen így ki tudja következtetni, hogy milyen üveg cseréje válik sürgetővé. Katedrál üvegeknél fontos, hogy a pótolni kívánt felületről és annak környezetéről készítsünk fényképet, hiszen ez egy speciális üvegfajta. Az üveges által megküldött ajánlat elfogadása után igen gyorsan a helyszínre érkezik az üveges gyorsszolgálat és felmérik a cserélendő felületet. Fürdőszobatükör, tükörfalak, üveg asztallapok, tükrök, üvegajtók és bútorüvegek törése esetén is érdemes hívni a gyorsszolgálatot. Természetesen komplettebb és nagyobb feladatok elvégzését is vállalják, így számíthatunk rájuk akkor is, ha éppen egy üzlet kirakatát kell beüvegezni.

Üvegezés, nyílászáró felújítás, nyílászáró javítás, ablakszigetelés és erkélyek felújítása is megrendelhető. A nyílászárók felújítása pontosan tél előtt kell, hogy megtörténjen, hiszen, ha ezt a lakástulajdonosok elhanyagolják, akkor annak költsége valószínűleg meg fog mutatkozni a rezsiköltségekben. Az ablakok felújítása és szigetelése nagyon fontos, főleg az öregebb házak és lakások esetében. Fa, valamint műanyag nyílászárók komplett cseréjéről is gondoskodnak az ablakok vagy ajtók beszerzésével együtt. Nyílászáró javítás során kicserélhetik a zárakat és az ablakzárak cseréje is kivitelezhető. A tél előtti ablakszigetelést svéd bemarásos technikával valósítják meg, amely igen olcsó és egyben hatékony módszer.