Férfi-női hajvágás a Headonist szalonban

Foglalj most időpontot bármelyik fodrászhoz a Headonist szalonban, ahol férfi és női hajvágással egyaránt foglalkoznak. Női hajvágás esetén is készülj fel arra, hogy különleges Headonist élményben lesz részed. A szalonban dolgozó fodrászok igazi hölgyet varázsolnak belőled. A szépség mindenkiben ott van, csak meg kell találni. A szalon fodrászai mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez az álmod valóra váljon.

A szalon különleges szolgáltatásai közé tartozik, hogy akár online is foglalhatsz időpontot, így nem kell bajlódnod a telefonhívással sem. Nem kell senkire és semmire sem várnod ahhoz, hogy időpontot kapj. A Corvin Pláza tőszomszédságában található fodrászat nagyon könnyedén megközelíthető, így nem szükséges autóba ülnöd. A 3-as metró Corvin-negyed megállójától pár perc sétára már a szalonban találod magad.

Balayage, ombre, rövid-közepes és hosszú hajvágás, konty készítés, alkalmi frizura készítés mind szerepel a széles kínálatban. Bármi is legyen az álmod, a lányok valóra váltják. Vigyél magaddal bátran egy fotót is álmaid frizurájáról és a lányok biztosan megtalálják a módját, hogy az neked is jól álljon. A szalonban ezen felül nagy gondot fordítanak a hajápolásra is, így minőségi anyagokkal dolgoznak. Különleges hajpakolások is várnak rád. Ha nagyon töredezett a hajad azon is tudnak segíteni és mielőtt kimennél a szalonból számtalan tanáccsal is ellátnak, hogy otthon is folytathasd a hajkezeléseket. Női és férfi hajvágás mellett a gyerekeket is várják, így akár gyermekedet is magaddal viheted. Egyszerű, de sokkal időigényesebb frizurák készítését is vállalják gyerekeknek, így ha meghívásotok van egy partira, akkor bizonyára mind a ketten tökéletes frizurával jelenhettek ott meg.  A bejelentkezéseket, hála az online foglalás lehetőségének akár éjszaka is intézheted, amikor van végre egy kis szabadidőd. Ezért nem kell napközben, munkaidőben idegesítened magad, amely talán az egész napodat elszúrhatja.