Érdemes kipróbálnia ezt az autó szerinti gumi keresőt

A több helyen való böngészés helyett sokkal praktikusabb, ha ilyen keresőket használ az Önnek megfelelő autógumi megtalálásához. Sokkal praktikusabb, hiszen csak az autó típusát kell kiválasztani és máris listázza a kereső az elérhető abroncsokat. A gumidirektnél nagyon odafigyelnek arra, hogy megfelelő kiszolgálásban részesüljenek az ügyfelek. Számukra fontos, hogy a vásárlók visszatérjenek és évről évre itt vásárolják meg a szükséges abroncsokat. A webáruházban nyári és téli abroncsok széles választéka található meg. Érdemes időről időre visszatérni az oldalra, hiszen gyakorta akciókkal is kedveskednek ügyfeleiknek.

 

A vásárlás mellett egyéb szolgáltatások is elérhetők, így, ha megszorulunk az abroncscserénél akkor is számíthatunk a szakértő csapatra. Előzetesen egyeztetett időpontban a webáruházban megvásárolt abroncsokat felszerelik, ráadásul megfizethető árakon kínálják a kiegészítő szolgáltatásaikat. A szakértő munkatársak a jól felszerelt műhelyben több mindenben is segíteni tudnak. Javításokkal és szereléssel is foglalkoznak. A weboldalon minden szolgáltatással kapcsolatban tájékozódhatunk, amit érdemes is megtenni még vásárlás előtt.

Ha úgy érezzük, hogy mi magunk is fel tudjuk szerelni az abroncsokat, akkor azokat házhoz szállítják. Fizethetünk kényelmesen a bankkártyánkról de természetesen fizethetünk a futárnak készpénzzel is.  A weboldalon emellett tanácsadással is segítik az ügyfeleket, így, ha bármivel kapcsolatban kérdésünk merülne fel, akkor azt üzenetben el kell küldenünk, amely megjelenik a weboldalon a szakértő válaszával együtt. Az üzenőfalon végig futva még az is elképzelhető, hogy azonnal választ kapunk kérdésünkre, ha valaki már ugyan ezzel a problémával szembesült. Amennyiben mind a 4 abroncsot itt vásároljuk meg, úgy. a szállítás teljesen ingyenes lesz az ország egész területén. Érdemes a kiadásoknál ezt is figyelembe venni. Azok az ügyfelek, akik nem igazán vannak tisztában azzal, hogy melyik abroncs az amelyik megfelelő lehet, javasoljuk, hogy kezdjék a legfrissebb ADAC teszt átolvasásával. A teszt sok mindenre rámutathat és segíthet eldönteni, hogy melyik abroncsmárka mellett tegyük le a voksunkat.