Előrébb visz a szakszerű épületgépészet tervezés

Minden építkezés során elmondhatjuk, hogy a szakszerű épületgépészeti tervezés kiemelkedő fontossággal bír. A Fülöpépületgépészet.hu weboldalon a legmodernebb épületgépészeti praktikákat tekintheti meg otthonának korszerűsítéséhez. Az építendő ház tekintetében fontos, hogy az élhető is legyen, ehhez a minőségi kivitelezésű épületgépészeti megoldásokat kell alkalmazni. A kellő komfort, a levegő és a víz minősége, a megfelelő hőmérséklet biztosítása és a szennyvíz elvezetése is fontos feladat.

 

Az épülő otthon komfortérzete a modern épületgépészeti megoldásokkal növelhető és az alábbi megoldások közül lehet választani:

  • gáz- és vízellátás megtervezése
  • gáz-, víz és fűtésszerelés
  • hűtési és fűtési rendszerek kialakítása vagy igény esetén átalakítása
  • hővisszanyerő és légtechnikai rendszerek kiépítése
  • szellőzőfuratok és faláttörések készítése
  • modern gőz-rendszerek teljes kiépítése
  • a ma már oly felkapott központi porszívó rendszerek beüzemelése

 

A Fülöp Épületgépészet tervezői és kivitelezői felmérésekkel, számításokkal, tervdokumentáció készítésével, engedélyezési tervek elkészítésével és teljes körű kivitelezéssel várja az érdeklődőket.

 

Sokan nem tudják, de a víz minősége nagyban befolyásolja a nagynyomású ipari kazánok élettartamát. Ez kihatással van a teljes vízvezetékrendszerre, a fűtőberendezésekre. A nem megfelelően kezelt fűtővíz meghibásodásokat okoz vagy akár korróziós károk is bekövetkezhetnek. Ezek a károk megelőzhetők, ha a tulajdonosok gondoskodnak a megfelelő vízminőségről. Az épületgépészeit megoldások közül a vízelőkészítő és a vízkezelő berendezések beüzemelését nem szabad elhanyagolni. Az így keletkező többletköltség rövidtávon megtérül, hiszen ha ezt nem oldják meg, akkor rövid időn belül egy új kazán vásárlásának kiadásai várnak a tulajdonosokra. Ezeken a berendezéseken egyáltalán nem érdemes spórolni. A megújuló fűtési technológiák igen gazdaságosak és ezeket a már meglévő rendszerekbe is be lehet integrálni. Napenergiát hasznosító fűtési rendszerek vagy egy pellet kazán, esetleg egy hőszivattyú már sok családi házban megtalálható. Az épületgépészeti megoldásokat egy személyes találkozó alkalmával is meg lehet ismerni, hiszen a szakember mindenben a ház és lakástulajdonosok segítségére lesz.