Biztonságban jobb a buli

Mi sem jobb, mint egy kellemes hétvégi délután a haverokkal a kert végében, a tűz ropogása mellett, a sült hús vagy bográcsgulyás illatával a levegőben és egy hideg sörrel a kézben. Ugye milyen jól hangzik? Egy kellemes nyári napon nem is lehet ennél többet kívánni.
De ha nincs felállítva a sörsátor, akkor bizony meglepheti a pihenni vágyókat az anyatermészet. Képzeljük el az előbb felvázolt képet. Most képzeljük el, milyen felfordulást okozhat, ha ilyenkor, két mondat között egyszer csak fújni kezd a szél és pár pillanat alatt megjönnek a felhők, majd a nyári zápor ömleni kezd az égből.
Ha nincs ott a sörsátor, akkor akár egy szokványos pár perces zápor is tönkreteheti a délutánt, hiszen ilyenkor hirtelen, aránylag nagy mennyiségű csapadék hullik, néha még egy kis jéggel is megspékelve.
De ha élünk a sátor bérlés lehetőségével, akkor ez semmiség. Arra a pár percre bevonulunk a sátor alá és kivárjuk a zápor végét, ami hamar felszárad, kicsit elviselhetőbbé teszi a hőséget, és folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk a bulizást.
Ha ön is tervez hasonló eseményt, akkor ajánlom, a sátor bérlést, hiszen bármit is mondanak a meteorológusok, a nyári záporok igen könnyen megviccelhetik a társaságot, érdemes inkább előre felkészülni rá.