Az óriás játszószőnyegnek méltó helye van a gyerekkor szépségei között

Felnőtt fejjel is érthető, hogy egy óriás játszószőnyegnek mi a vonzereje. Ezen a szőnyegen a gyerekek kedvükre kúszhatnak-mászhatnak és a szülőknek nem kell attól tartaniuk, hogy a csemete letér a kijelölt útszakaszról. Amellett, hogy a felhőtlen móka és kacagás garantált attól sem kell tartaniuk, hogy a kicsik ruhája piszkos lesz. A praktikus két oldalas játszószőnyeget nem lehet elunni. Egyik oldalán cuki állatkákat találhatunk meg, míg a másik oldalán színes betűk és egy aranyos maci csábítja a gyerekeket a szőnyegre. A polifóm anyagból készült vízlepergető szőnyeg kültéren is használható.

A vízlepergető tulajdonságának köszönhetően az sem gond, ha kisebb nyári zápor esetén kint felejtjük a kertben és az sem fog gondot okozni, ha a kicsi véletlenül kiönti rá az italát. Teljesen mindegy, hogy gyümölcslé, víz vagy éppen egyéb cukros ital kerül rá, hiszen nagyon gyorsan letakarítható. A hétköznapi szőnyegekkel ezzel szemben több a probléma, hiszen azok tisztítása időigényes. A kicsike 3-5 hónapos babák egyre többet mozgolódnak és bizony kell nekik a hely az átforduláshoz és a kúszáshoz is. A gördülés és a kúszás szakaszában időről időre leköti majd figyelmüket a sok kis állatka, a színes betűk, így amikor megpihennek egy-egy mozdulat közben tanulnak is.

Később, amikor már a játékaival játszik a kicsi, akkor ez a szőnyeg kényelmes lehetőséget biztos erre. Ezt a szőnyeget nem csak egy évre vásároljuk, hiszen sokkal tovább használható. A pár mozdulattal összehajtható szőnyegeket elvihetjük a vízpartra, a hétvégi kirándulásokra az erdőbe, de egy hosszabb kéthetes nyaralás alkalmával is biztos támaszt nyújt a kicsiknek a tengerpartokon. Ezt a szőnyeget csak ajánlani tudjuk a kisgyermekes családoknak és azoknak az anyukáknak, akik a takarítás helyett az arra fordított időt is inkább a kicsikkel töltenék. A 180 x 145 centiméteres szőnyeg 3 munkanap alatt már otthonunkban lehet.